Plasma Termica incalzire infrarosu – Uscator prosoape – Tovago S fara rama 400W – Negru – Electronic

89845 lei

Stoc epuizat

Cod Produs: TOVAGO-NUOVO-400W-S-NEGRU Categorii: ,

Descriere

Sistemele de încălzire cu infraroşu transmit căldura, sub formă de radiaţie infraroşu, corpurilor dintr-o încăpere. Corpurile, odată încălzite, devin la rândul lor surse radiante de căldură şi încălzesc uniform aerul (diferenţa de temperatură fiind de doar 0,5 – 1 °C între podea şi plafon). Corpul uman se încălzeşte astfel înaintea aerului din încăpere şi temperatura resimţită este cu 3-4 grade mai mare decât cea a aerului (de exemplu dacă în încăpere sunt 20 °C corpul uman resimte în jur de 23-24 °C). Altfel spus, ciclul de încălzire al soarelui este modelat în condiţii de laborator şi adaptat la tehnologia care stă la baza Plasmelor Termice NANO.

Plasmele Termice cu infraroşu NANO sunt nişte panouri radiante în infraroşu cu suprafaţa de sticlă, foarte puternice şi eficiente. Elementul generator de căldură este Argintul aplicat pe suprafaţa interioară a sticlei; nu este folosită nici un alt fel de rezistenţă. Astfel Plasmele Termice NANO au un puternic efect antibacterian şi de ionizare a aerului din încăpere.

În plus, faţă de toate celelalte sisteme de încălzire cu infraroşu, care direcţionează căldura către arii limitate, Plasmele Termice NANO crează unde infraroşii la un unghi de 180°, creând astfel o căldură uniformă şi omogenă numită „Baie de căldură izotermă”. Astfel Plasmele Termice NANO sunt foarte puternice şi încălzesc rapid orice încăpere.

Pentru a calcula necesarul termic exact se iau in considerare urmatoarele elemente pentru fiecare incapere in parte:

– lungime / latime / inaltime (suprafata / volum)

– grad de izolare (determinat in functie de materialele de constructie si materialele izolante utilizate)

– numarul de pereti exteriori ai incaperii

– suprafata de geamuri/usi pe fiecare perete exterior in parte si calitatea acestora

– daca este vorba de o casa sau un apartament de bloc

– in cazul apartamentelor de bloc, cum este situat apartamentul (parter, intre etaje sau ultimul etaj) si daca apartamentele din jur sunt incalzite

– gradul de izolare al podelei / tavanului (daca este cazul)

– daca este incalzita toata casa sau doar anumite camere

– daca este vorba despre o utilizare permanenta sau ocazionala a locuintei.

Solicitati specialistilor nostri un calcul de necesar termic pentru fiecare incapere in parte !

Controlul mecanic: Plasmele Termice cu control mecanic dispun doar de un buton (comutator) ON/OFF (Pornit / Oprit) si au o singura treapta de incalzire (echivalentul treptei maxime de putere de la cele cu control electronic).

Controlul electronic: Plasmele termice cu control electronic pot functiona pe 4 trepte de incalzire si dispun de telecomanda. Treapta a 4 a asigura o incalzire rapida a locuintei. Dupa ce se atinge temperatura dorita, plasma infrarosu poate fi reglata pe o treapta inferioara pentru mentinerea temperaturii.

Toate plasmele cu control electronic au posibilitatea de programare pentru pastrarea unei trepte de putere pe o perioada de la 1-9 ore si oprire dupa incheierea acestei perioade.

Plasmei Termice i se poate atasa un termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii in incapere. In acest caz termostatul va intrerupe alimentarea cu curent electric la atingerea temperaturii fixate. In momentul in care scade temperatura in incapere, Plasma Termica NANO cu control electronic va reporni si va functiona pe treapta a 2-a de putere (indiferent de treapta pe care a functionat/a fost setata inainte).

Atentie ! In cazul in care Plasma Termica cu control electonic este oprita (ea este pe StandBy) in cazul unei pene de curent, in momentul in care revine curentul ea va porni automat pe treapta 2. Deci daca se doreste oprirea completa a functionarii Plasmei Termice cu control electronic aceasta trebuie decuplata de la alimentarea cu curent electric.

La ambele variante de Plasme Termice cu infrarosu (cu control electronic si cu control mecanic) este recomandata utilizarea unui termostat ambiental pentru reglarea si mentinerea temperaturii ambientale in incapere.

Informatii suplimentare

Control

Electronic

Remote Control

Da

Suprafata Incalzita

5-7 mp Suprafetele incalzite sunt orientative si sunt calculate pentru o inaltime a incaperii de maxim 2,5 m si un grad de izolare termica foarte bun.

Montaj

Pe perete, chit de montaj inclus (suport + dibluri + suruburi)

Alimentare

220V – 240V

Cablu de alimentare

DA, lungime 2 m

Lungime de unda infrarosu

4-14 microni

Trepte de incalzire

4

Putere maxima

550 W

Consum mediu

Treapta 1 de incalzire: 0,220 kWh / ora Treapta 2 de incalzire: 0,320 kWh / ora Treapta 3 de incalzire: 0,400 kWh / ora Treapta 4 de incalzire: 0,500 kWh / ora

Termostat Ambiental

OPTIONAL, se recomanda utilizarea Prizei Termostat

Clasa de protectie

IPX4

Culoare

Negru piano

Dimensiuni

80 cm x 40 cm x 5 cm

Garantie

24 Luni

Durata de viata

20-25 Ani

Altele

Uscatoarele de prosoape sunt disponibile in varianta fara rama in urmatoarele culori : Negru, Alb, Oglinda, Decorative

Recenzii

Nu exista inca recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Plasma Termica incalzire infrarosu – Uscator prosoape – Tovago S fara rama 400W – Negru – Electronic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.