PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE SI REGULILE DE CONFIDENTIALITATE, IN TOTALITATE.

VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI.

1. Definitii:

Pentru scopul acestor termeni si conditii:

Cracking sau hacking – trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

Atacuri de tip “refuzul serviciului” (Denial of Service) – interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server. Serviciu inseamna furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de Furnizor si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site, www.ambianzza.ro.

Aceste servicii vor fi furnizate de Furnizor atat utilizatorilor inregistrati cat si celor neinregistrati pe acest site.

Marci se refera la faptul ca denumirea “ambianzza.ro”, oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Furnizorului sau ale oricaror companii asociate.

Utilizator – persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.);

Furnizorul sau ambianzza.ro se refera la AMA SERCOM SRL

2. Obligatiile Furnizorului

2.1. Furnizorul si furnizorii sai nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din intarzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Furnizorului, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea Utilizatorului.

Furnizorul si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:
a) serviciul va fi neintrerupt sau fara erori
b) eventualele defecte vor fi corectate
c) serviciul va fi disponibil pentru orice browser internet
d) datele furnizate pe site sunt actuale sau corecte
e) sugestiile si informatiile furnizate de Utilizatori vor fi acceptate in totalitate sau in parte si vor fi afisate pe site
f) serviciul, sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

2.2. In nici o circumstanta Furnizorul nu poate fi responsabil pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

2.3. ambianzza.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imaginile si descrierile produselor prezentate in magazinul online, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Furnizorului de catre reprezentantii fiecarei marci. Furnizorul si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru erorile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, cantitati, imagini etc. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar proprietatile listate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, etc. fara o notificare prealabila de catre producatori.

2.4. In situatia in care pretul produsului sau cantitatile sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar tranzactia nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula tranzactionarea respectivei proprietati, de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta si de a gasi impreuna cu acesta o alternativa la aceea proprietate/tranzactie/situatie. Dupa acceptarea prin semnatura a tranzactiei de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si, de asemenea, nici returnarea comisioanelor de tranzactionare.

2.5. Raspunderea Furnizorului (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitrar), in cazul vreunui act sau fapt sau rezultata in oricare alt mod din sau in conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata in cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 1 euro. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv.

3. Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii :

3.1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere.
Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre Andrei ALCEA poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

3.2. Utilizatorul se obliga sa completeze cu mare atentie toate campurile si datele referitoare la persoana care comanda produse pe acest site, deoarece pe baza acestora se completeaza documentele cu regim special : factura si chitanta, in cazul modalitatii de plata numerar, sau se pot prelua automat pe site-ul MobilPay.ro/EuPlatesc.ro, in cazul platii prin card sau sms.
Andrei ALCEA nu va fi responsabil de astfel de pagube cauzate de lipsa de atentie in completarea datelor personale.

3.3. Nici o informatie de pe site-ul www.ambianzza.ro nu poate fi interpretata ca oferta, sau ca recomandare pentru comandarea unui produs, sau realizarea unei investitii sau pentru participarea la orice alta tranzactie.

3.4. Utilizatorul se obliga de asemenea ca :
a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web, fara acordul scris al Furnizorului;
b) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

3.5. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Furnizorul in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Furnizorului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Furnizor, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

3.6. Utilizatorul se obliga sa plateasca toate cheltuielile aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le solicita pentru accesarea site-ului.

4. Securitate

4.1. Utilizatorul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet.

4.2. Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile acestui site va fi permanent in siguranta.

5. Conexiunea la site-uri ale unor Terte Parti

5.1. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Furnizor pe WEB, pentru a compara ofertele mai multor dezvoltatori, pentru a face legatura cu alte site-uri web (exemplu site-ul www.MobilPay.ro/www.EuPlatesc.ro – furnizorul serviciilor de plata), iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Furnizorul nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

5.2. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Furnizor a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5.3. Furnizorul nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei sau in afara ei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, Furnizorul nu este responsabil pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele regiuni sau tari.

6. Informatii personale

6.1. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca Furnizorul are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la Utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre Utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:
a) pentru utilizarea acestor date de catre Furnizor in scopuri de vanzari si marketing;
b) in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

6.2. Scopurile in care Furnizorul poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg in Reguli de Confidentialitate care fac parte integranta a acestor Termeni si Conditii de Utilizare Site.

7. Generalitati

7.1. Modificari ale acestor termeni si conditii – Furnizorul poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisarea lor pe site-ul web la www.ambianzza.com.ro.
Modificarile astfel facute, sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator, daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web. Furnizorul poate modifica termenii si conditiile oricand pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului.

7.2. Forta Majora – Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Furnizorul nu este responsabil. Pentru serviciile gratuite, Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate.

7.3. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Furnizor. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. Furnizorul nu ofera nici o asigurare ca, continutul acestui site sau a mesajelor primite prin intermediul serviciilor oferite, se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site sau serviciile oferite prin intermediul sau, din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
Livrarea facturilor si chitantelor (in cazul platii numerar) in afara Romaniei, presupune achitarea unei taxe postale suplimentare, stabilita de comun acord cu Utilizatorul, la momentul respectiv.

7.4. Confidentialitate – Furnizorul nu garanteaza ca utilizarea acestui site de catre Utilizator va fi confidentiala. Furnizorul nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit Furnizorului sa primeasca informatii cu caracter personal.

8. Utilizatorul accepta sa adere la acesti termeni si conditii

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale Andrei ALCEA.
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii.
Utilizarea serviciilor acestui site de catre Utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site si nici serviciile oferite prin intermediul sau.